Gebruik een hoeflon minihijskraan voor jouw klus!

Moet je met een hijskraan een klus in een kleine ruimte uitvoeren? Je hebt dan een kleine maar sterke minihijskraan nodig. Natuurlijk gebruik je dan de sterke mini hijskraan van Hove. Met de Hoeflon C1 of de Hoeflon C10 van Hove Kranen kun je de klus zelf uitvoeren. Je kunt vandaag nog een minihijskraan huren. Ook jij kunt de klus dus zelf klaren.

Een kleine minihijskraan

De Hoeflon C1 is een kleine minihijskraan. Met deze sterke minihijskraan kan 550 kilo worden gehesen en vervoerd. Deze zeer kleine kraan kan gemakkelijk door nauwe doorgangen rijden. Door het toevoegen van opties is meer mogelijk. De hijshoogte kan verhoogd worden van 4,4 naar 5,5 meter. Door het toevoegen van rupsbanden kan de minihijskraan rijden op ongelijke en ruwe oppervlakten. De kraan kan daarom gebruikt worden om zware lasten in een kleine binnenruimte te tillen. Waar kan de kraan  worden gebruikt? Op moeilijk bereikbare plekken of binnenshuis. 

Het uitvoeren van bijna onmogelijke hijsklussen

Met de Hoeflon C1 kunnen ook bijna onmogelijke hijsklussen worden uitgevoerd. Dat is niet alleen mogelijk dankzij zijn grote hijskracht en zijn hijshoogte van 4,4 meter. Met de bijbehorende afstandbediening kan deze minihijskraan heel gemakkelijk worden bestuurd. Met deze afstandsbediening kan deze hijskraan 1,1 kilometer per uur worden voortbewogen. Bovendien kunnen de objecten met deze afstandsbediening gecontroleerd worden gehesen. Ook jij kunt met deze minihijskraan enorm veel klussen uitvoeren. Huur dus vandaag nog deze minihijskraan bij Hove.

Het uitvoeren van een zware klus op een moeilijk bereikbare plaats

Natuurlijk kun je ook een grotere minihijskraan met veel draagkracht huren. Moet er een zware klus op een moeilijk bereikbare plaats worden uitgevoerd? Gebruik dan de minihijskraan Hoeflon C10 van Hove. Deze minihijskraan heeft een draagvermogen van maar liefst 4.000 kilo. Het is een wendbare minihijskraan van ongeveer 2 meter hoogte. De hijskraan kan gemakkelijk in de juiste positie worden gezet. Deze hijskraan is geschikt voor het in een onhandige hoek omhoog hijsen van grote glazen. Door toevoeging van een extra accessoire kan deze hijskraan tot 22 meter hijsen. 

De vele voordelen van deze minihijskraan

De krachtige en wendbare Hoeflon C10 heeft veel voordelen. De rupsbreedte van deze hijskraan is verstelbaar. De verstelbare rupsbreedte maakt het mogelijk om met deze hijskraan in smalle ruimtes te rijden. Er is voor deze hijskraan een radiografische bediening beschikbaar. Deze radiografische besturing is een relatief gemakkelijk systeem. Je kunt op het scherm van de afstandsbediening immers precies zien wat de status is van deze hijskraan. Ook jij kunt met deze minihijskraan een hijsklus uitvoeren in een moeilijk bereikbare ruimte. Huur dus deze minihijskraan bij Hove Kranen. Dit kan zowel een elektrische als een kraan met brandstof zijn. Wie een kraan huurt bij Hove Kranen krijgt uitleg over het gebruiken en besturen van de hijskraan. Dat maakt het mogelijk om de klus zelfstandig uit te voeren. Je kunt het project overigens ook laten uitvoeren. Een ervaren hijskraan specialist voert de klus dan voor jou uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *