Waarom zou ik schuifpuien kopen voor in me huis?

Deuren en ramen zorgen voor een mooie en natuurlijke overgang, tussen het binnenste en het buitenste van je huis. Daarnaast zijn ze ook kenmerkend voor de uitstraling van jouw woning. Het is dus belangrijk dat je dus goed beslist wat voor soort je neemt, omdat ze ook niet makkelijk te vervangen zijn (en ook veel kosten). Steeds meer en meer zien we dat mensen vaak kiezen voor schuifpuien in plaats van een traditionele tuindeur. Waarom zijn schuifpuien nu zo razend populair en waarom moet je ze hebben in jouw huis? Wij geven je drie redenen waarom je schuifpuien moet komen voor jouw woning.

1: schuifpuien matchen zeer goed met kozijnen 

Kozijnen aanschaffen was tijdje (en nu eigenlijk nog steeds) ook ontzettend populair. De hoofdreden hiervoor was dat kozijnen een mysterieus effect geven aan de rest van je interieur, omdat ze in een keer jouw interieur anders laten blijken. Bovendien creëren ze een open gevoel tussen jouw huis en de buitenwereld. Hetzelfde geldt dus voor schuifpuien! Kozijnen aanschaffen kun je trouwens ook makkelijk doen wanneer je schuifpuien gaat kopen. Bij Kozijnen aanschaffen moet je natuurlijk wel op enkele zaken letten, zoals isolatiewaarde en HR-glas.

2: schuifpuien besparen ruimte

Schuifpuien op maat besparen meer ruimte dat je denkt! Ja, ze lijken reusachtig groot, maar over het algemeen nemen Schuifpuien op maat minder ruimte in beslag dan ‘gewone’ deuren. Daarbij is het ook zo dat je bij schuifpuien helemaal geen rekening mee hoeft te houden dat deuren naar binnen of buiten openslaan, want dat is niet het geval. Met schuifpuien benut je dus jouw ruimte optimaal. Ideaal toch? Schuifpuien op maat, daar moet je voor gaan!

3: breed aanbod aan verschillende soorten schuifpuien

Er zijn verschillende soorten schuifpuien, dus voor elk soort interieur is er altijd wel eentje. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten of aluminium schuifpuien? De aluminium schuifpuien zijn het populairst en zijn onderhoudsarm. Ook kan het glas nog verschillen per schuifpui, dus je kunt het zelf zo mooi en duur maken als je wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *