Verschillende soorten aanhangers die je kunt huren

Zowel particulier als zakelijk bevinden we ons wel eens in een situatie waar we een aanhanger nodig hebben. Als particulier kan je zelf rondom huis bezig zijn. Hier heb je uiteraard materialen nodig. Deze passen wellicht niet altijd in de auto of bus. Hier is een aanhanger huren Ede de oplossing. Echter kunnen zakelijke klanten ook bij ons terecht. Veelal in de bouwsector hebben veel bedrijven een aanhanger nodig. Vaak voor dezelfde reden als de particulier. Namelijk materialen vervoeren die niet in de auto of bus passen. Hierbij is het ideaal om flexibiliteit te hebben. Soms heb jee aanhanger maar eventjes nodig. Echter komt het als bedrijf of particulier ook voor dat je een aanhanger langer nodig hebt. Maar welke aanhanger is het meest geschikt voor jouw klus? Hier lichten we verschillende soorten aanhangers die je kunt huren toe.

Een aanhangwagen huren

Een aanhangwagen huren kan goed van pas komen in verschillende situatie. Zowel als particulier als ook zakelijk is een aanhangwagen ideaal. Zolang de auto een trekhaak heeft en deze gewicht mag trekken ben je klaar om te gaan. Wil je met je bedrijf of priv├ę verhuizen? Wil je een auto of ander groot materiaal vervoeren? Dit is allemaal geen probleem met een aanhangwagen. Er zijn vele modellen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een open of gesloten aanhangwagen en de lengte. Voor iedereen is er dus een gepaste oplossing.

Verschillende gesloten aanhangwagens

Bij aanhanger huren Ede zijn de mogelijkheden ruim. Zo zijn er meerdere gesloten aanhangers te huur. Dit kan voor een dagdeel of zelfs meerdere dagen. Een voorbeeld is een bagagewagen. Deze zijn compact waardoor ze zonder problemen achter een voertuig aanrollen. Dit is ideaal voor bestuurders met weinig ervaring met aanhangwagens. Een bagagewagen is uitermate geschikt wanneer je op vakantie gaat maar niet alles in de auto past. Huren is ook meerdere weken mogelijk. Een ander voorbeeld van een gesloten aanhangwagen is een koelwagen. Zo kan je gemakkelijk zelf catering verzorgen op locatie. Geen problemen met het koud houden van eten en drinken voor vele gasten met een koelwagen. Andere opties voor vervoer van materialen die niet nat kunnen worden zijn gesloten aanhangwagens of een met een huif.

Verschillende open aanhangwagens

Naast gesloten zijn ook open aanhangwagens huren geen probleem. Aanhanger huren Ede heeft vele verschillende soorten. Het assortiment bestaat uit aanhangers met verschillende lengtes. Ook zijn er enkelassige en tandemasser plateauwagens. Om bepaalde materialen te vervoeren zijn verschillende opties verkrijgbaar. Denk hierbij aan een kiepaanhanger, schamelwagen of een glasaanhanger. Zelfs wanneer je een motor wilt vervoeren kan dat met een motoraanhanger. Ook een aanhanger met kraan is mogelijk voor bouwwerkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *