Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inhuren?

Verhuizen is spannend maar ook een aanzienlijke tijdsinvestering. Wie het eerder meemaakte weet wat er allemaal onverwacht uit de hoek komt. Als je weinig spullen hebt (geen grote meubels en maar een paar dozen) en maar een paar kilometer hoeft te verhuizen, dan is zelf verhuizen een goede keuze. Als dit echter niet het geval is, raden we ten zeerste aan om professionele verhuizers in te huren. Je moet alles wat je bezit inpakken, je vrachtwagen zorgvuldig laden , naar je nieuwe huis rijden, de vrachtwagen lossen, de benzinetank vullen, de vrachtwagen inleveren en dan naar huis gaan en je spullen uitpakken. Dit hele proces duurt altijd langer dan je zou denken en je moet uiteraard ook de verhuiswagen huren en de nodige mankrachten vinden. Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Tilburg heeft vele voordelen.

De full-service ervaring

Het inhuren van full-service verhuizers neemt een groot deel van de verhuisstress weg. Full-service verhuisbedrijven kunnen uw gehele verhuizing uit handen nemen: van het inpakken van uw spullen en het uit elkaar halen van uw meubels tot het vervoeren van de spullen en het uitpakken in de nieuwe woning. Als je het gedoe en het harde werken liever aan de professionals overlaat, is een full-service verhuizing een perfecte oplossing. Het is raadzaam om met het bedrijf een vaste prijs af te spreken. Dit omvat alle overeengekomen diensten en beschermt tegen dure verrassingen. Als de verhuizer uurtarieven rekent, moet je bijvoorbeeld ook betalen voor de tijd dat de vrachtwagen in de file staat. In dit geval loont het om te wachten op een offerte die het aantal gereden kilometers berekent.

Een veelvoud aan prijs- en serviceopties

Ga bij het kiezen van een verhuisbedrijf niet alleen uit van de vraag “Hoeveel kost een verhuisbedrijf?”, maar neem ook de knowhow van het bedrijf en beoordelingen van andere klanten mee. Met andere woorden: het is meestal beter om een ​​paar euro meer te betalen en de risico’s van een gebrek aan transportervaring of geschillen bij schade te vermijden. Veel verhuisbedrijven bieden over het algemeen verschillende verhuispakketten aan om uit te kiezen, elk met verschillende diensten. Als je bijvoorbeeld liever zelf inpakt om wat geld te besparen en ervoor te zorgen dat enkel waardevolle spullen zorgvuldig worden behandeld, kun je kiezen voor een eenvoudig pakket waarbij verhuizers alleen het laden en rijden doen.

Bron: www.atmyhome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *