RVS spoeltafel kopen? Dit wil je weten

Heb je een goede spoeltafel nodig voor bijvoorbeeld in de kantine van je bedrijf of in de keuken van het restaurant? Dan is het slim om te investeren in een model van RVS. Een RVS spoelbak neemt namelijk wat voordelen met zich mee, terwijl je ook een gigantische keuze hebt uit verschillende modellen en opties. In deze blog vertellen we meer over deze handige en professionele oplossing.

Waarom een spoeltafel van RVS?

Spoeltafels worden van uiteenlopende materialen vervaardigd en in het bedrijfsleven is het meer regel dan uitzondering dat je investeert in duurzame producten die ook een lange levensduur hebben. Daarom is een model van RVS de beste keuze, omdat RVS duurzaam is en een lange levensduur garandeert. Zelfs als het intensief gebruikt wordt.

De ene is de andere niet

Zoals gezegd zijn spoeltafels in verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Denk aan rechthoekige, vierkante en ronde maar daar blijft het niet bij. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een model inclusief een werkblad kiezen. Op die manier heb je een werkplek en een spoeltafel in een. Je kunt ook kiezen voor meerdere spoelbakken in het werkblad. Zodat je ook meer ruimte en mogelijkheden hebt om water te gebruiken.

Andere opties zijn bijvoorbeeld lades en schuifdeuren. Op die manier kun je ze niet alleen gebruiken om je werkzaamheden te verrichten, maar ook om spullen op te slaan. Bijvoorbeeld keukengerei en etenswaren die je nodig hebt tijdens je werkzaamheden die je op de spoeltafel wilt verrichten. Als je voor deze optie kiest wordt ook iedere beschikbare vierkante centimeter binnen de omgeving optimaal benut.

Je kunt ook kiezen voor een werkbank met spoelbak of -bakken en zelfs een afvalgat, zodat etensresten en ander afval direct gedeponeerd kan worden in een bak of zak die onder de tafel aanwezig is. Zo maak je de werkplek zeer efficiënt en kunnen je medewerkers zo snel en efficiënt mogelijk hun werk doen. Wat uiteindelijk zal resulteren in een hoger rendement en dan levert de investering dus ook geld op.

Diepte overwegingen bij het selecteren van een RVS werkstation

Als je een spoeltafel van RVS uitzoekt, is het slim om rekening te houden met de diepte. Een diepere tafel kan voor meer comfort tijdens het verrichten van de werkzaamheden zorgen, maar wanneer de ruimte beperkt is kan een minder diepe variant uitkomst bieden. Het is dus belangrijk dat je voor de aanschaf goed nadenkt over de positie en de bewegingsruimte van je medewerkers en of de tafel die je wilt aanschaffen ook de beste keuze hierin is.

Spoeltafel op maat

Naast de keuze uit gestandaardiseerde spoeltafels kun je ook kiezen voor een spoeltafel op maat. Als je bijvoorbeeld specifieke wensen en eisen hebt of met afwijkende maten te maken hebt. Veel bedrijven zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van tafels op maat. Alsmede ander benodigd meubilair voor in uw kantine, keuken of andere gelegenheid waar u de spoeltafel of het andere meubilair wilt plaatsen. De specialist kan u ook adviseren over de mogelijkheden en informatie over de opties die je allemaal hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *