Hovenier in Veenendaal gezocht? Hovenier van de Kraats helpt u graag!

Hoveniersbedrijf van de Kraats helpt u graag als hovenier in Veenendaal. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Veel mensen hebben een ideaalbeeld van een tuin in hun hoofd maar blijven hiermee rondlopen in plaats van het ook daadwerkelijk doen. Wij begrijpen dat de stap soms erg groot kan zijn om hier zelf aan te beginnen door bijvoorbeeld gebrek aan tijd. Van de Kraats geeft u de mogelijkheid om tóch uw droomtuin te realiseren zonder zelf hiervoor uw handen uit de mouwen te hoeven steken.

Wat doet Hovenier van de Kraats in Veenendaal?

Hovenier van de Kraats in Veenendaal biedt een aantal diensten aan waarvoor u bij ons terecht kunt. U kunt allereerst bij ons en tuinontwerp laten maken. Een nieuwe tuin is namelijk niet zomaar gedaan en vraagt om een duidelijk plan – hetzelfde als wanneer u een nieuw huis laat bouwen. Onze ontwerpster gaat graag met u rond te tafel om uw wensen te bespreken en om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tuin. Dingen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld of u liever gras of bestrating bij uw tuin wilt en of u ook speciale tuinelementen in uw droomtuin wenst te hebben zoals bijvoorbeeld een veranda. Op basis van dit gesprek gaat de ontwerper aan de slag. Hierbij houdt zij rekening met alle aspecten die zijn besproken en verwerkt dit in 1 á 2 grafische tekeningen zodat u een helder beeld krijgt van het concept. Hierbij kunnen nog kleine details worden besproken of aangepast zodat het helemaal naar uw tevredenheid wordt. Als het ontwerp klaar is, kunnen wij u een offerte sturen het eventueel aanleggen van de tuin. Dat is ook meteen onze tweede dienst: het aanleggen van de tuin uit het ontwerp. Als de tuin eenmaal is aangelegd, kunt u er ook nog voor kiezen of wij uw tuin ook onderhouden zodat u er geen zorgen aan heeft. Hierbij kunt u kiezen uit een jaarlijkse check-up of dat wij iedere maand bij u langskomen.

VHG-Hovenier garantie

Als u voor hoveniersbedrijf van de Kraats kiest, dan kiest u voor een hoveniersbedrijf met VHG-hovenier garantie. Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd de kwaliteit en aandacht krijgt die uw droomtuin verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *