Wat kun je allemaal bij je tuin en huis aanbouwen

Het is een leuk project om jouw tuin wat extra’s te geven, een tuin is een ontzettende luxe en je wilt dus ook maximaal van je tuin kunnen genieten. De luxe van je tuin moet je kunnen optimaliseren en in een land waar we niet altijd even mooi weer hebben maken we toch minder gebruik van de tuin dan je wilt. Het is een kunst om zo je tuin in te richten zodat jij er een groot deel van het jaar ervan kan genieten. Wat kun je hier nou allemaal mee doen

Afzetten

Met de winderige periodes kan het zeer koud worden ook al staat er een lekker zonnetje. Om hier goed mee om te gaan en jouw tuin hiertegen te weren is het belangrijk dat de er een goede beschutting is. Het gaat hier om de buitenste muren, je kunt hier een hoge heg plaatsen of een muur met klimop om de tuin lekker groen te houden.

Verder kun je ook kijken naar een tuinkamer waardoor het ook een toevoeging aan het huis is. Zo kun je zelfs met koudere en regenachtige dagen genieten. De tuinkamer heeft namelijk een overdekking en glazen deuren die de warmte een beetje kunnen binnen houden en de wind buiten.

Het makkelijk schoonhouden met luxe terrasoverkapping

Dat een terrasoverkapping de bladeren en viezigheid weghoudt is wel al bekend. Het houdt een terras veel schoner waardoor er natuurlijk veel minder opruim werk is. Met een luxe terrasoverkapping maakt het de tuin ook nog een stuk mooier. Denk hier aan een glazen overkapping dat er wel nog lekker veel zon kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *