Canggu

De Canggu bucketlist

Op een eiland zo mooi als Canggu kan je heel veel mooie plekken bewonderen en avonturen beleven, dus niks doen is niet een optie. Gelukkig zijn er allemaal verschillende activiteiten te doen als toerist op dit prachtige eiland. Van ontspanning kun je zo naar inspanning gaan. Dit dorpje stond ooit bekend als een surfdorp, maar is inmiddels omringd door allemaal strandclubs en bars. Om je rondreis door Bali te beginnen, is Canggu een hele goede plek om de eerste stappen te zetten en de eerste ontdekkingen te doen.  

Wat is er te doen?

Houdt je een beetje van surfen, lekker eten, shoppen en leuke feestjes, dan ben je in Canggu op het juiste adres aangekomen. Er zijn twee bars, waar je goede cocktails kan drinken en genoeg zithoeken hebt tussen de palmbomen. Vaak zit er ook een zwembad bij met een uitzicht op zee. Daarnaast is het ook leuk om te gaan shoppen aan de straat Jalan Pantai Batu Bolong. In die straat staan allemaal leuke boutique winkeltjes met kleding en sieraden. Een drankje of twee nemen is daar ook mogelijk. Verder, als je een surfer bent, is het ook een goed idee om even langs de stranden te gaan om een golf te berijden. Ben je een beginner, dan worden er ook surflessen aangeboden.

Canggu

Tips voor in Canggu

Om de beste tijd op het eiland te hebben, geef ik nog een paar tips mee. Als je graag wilt gaan surfen, maar je bent nog maar een beginner, dan is Old Man’s Beach een goede plek om je surfreis mee te beginnen. Als je al wat meer surf ervaring hebt, dan is het leuk om Echo Beach te bezoeken. En als je daar toch bent ga dan ook meteen naar de zonsondergang hotspots, zoals op het dakterras van Pondok Wisata Nyoman of Echo Beach. Geloof me, je wordt niet teleurgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *