Houten fotoplank

Een houten fotoplank plaatsen als decoratie

Met behulp van houten fotoplank kunt u foto’s van uw computerscherm nemen en deze op uw muren weergeven. Deze borden kunnen uw favoriete herinneringen tot leven brengen, en u zult eindigen met een decor dat zowel mooi als betekenisvol is. Het maakt niet uit wat uw stijl is, er is een optie die bij u past. Om u inspiratie te bieden, hebben we idee├źn voor een houten fotoplank samengesteld.

Inspiratie tips

Houd bij het maken van je eigen fotobord rekening met de algehele sfeer waar je voor gaat. Wordt het levendig en kleurrijk of eenvoudig en zacht? Kies een prikbordontwerp dat past bij je persoonlijkheid en andere gemonteerde wandkunst. Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen, kies je gewoon je favoriete foto’s om je project af te ronden.

Verander een houten pallet in een prachtig fotobord. Lijst elke foto in en zet hem vast op het bord met lijm of kleine spijkers. Neem een reeks kleuren en maten op voor een karaktervol ontwerp.

Verschillende materialen

Drijfhout, dat op de meeste stranden te vinden is, zorgt voor prachtig materiaal voor de woninginrichting. Bevestig verschillende stukken drijfhout samen met touw. Deze hangende lijststijl is een aanvulling op een ontspannen stijl, zoals een nautisch-thema kamer of een rustige kinderkamer.

Unieke fotolijsten

Geschilderde lijsten zorgen voor unieke fotobord contouren. Bevestig hennepkabels in zigzagvorm over uw lijst met behulp van spijkers, schroeven of nietjes. Hang je foto’s op met wasknijpers en geef ze een extra visuele aantrekkingskracht door foto’s van verschillende grootte.

Magnetisch

Maak een fotobord dat gemakkelijk te ontwerpen en aan te passen is. Kies een magnetisch bord als achtergrondstuk en voorzie het van magneten die passen bij uw persoonlijkheid en stijl. Een magneetbord geeft u de mogelijkheid om foto’s te vervangen wanneer u dat wilt – een bonus voor actieve, groeiende gezinnen

Klemmen

Een creatieve manier om je herinneringen of kunstwerken te tonen is door ze op een klembord te knippen. Clipboards maken het eenvoudig om uw meer gedateerde artwork te veranderen voor bijgewerkte foto’s. Voor een leuke draai, schilder het klembord een felle tint om meer kleur en contrast op de muur te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *