Mobiele portaalkraan

Het gebruik van een mobiele portaalkraan

Wist je dat een mobiele portaalkraan ook wel bekend staat als een verrijdbare portaalkraan? Het gebruiken van een mobiele portaalkraan is erg handig als je zware last moet gaan verplaatsen. Wanneer je niet meteen een zogeheten portaalkraan bij je in de fabriekshal wil plaatsen, dan is het kiezen voor een mobiele poortkraan een logische keuze. Het gebruik ervan is zeer eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om de mobiele portaalkraan binnen of buiten te gebruiken. Dit maakt dat de mobiele portaalkraan veelzijdig is en voor verschillende situaties is in te zetten. Ook kun je de mobiele portaalkraan op diverse locaties neer zetten. Hierbij kun je denken aan een fabriekshal, op een opslagplaats of op een (eigen) werkplaats.

De functie van een mobiele portaalkraan

Velen weten niet precies wat de exacte functie is van een mobiele portaalkraan. Eigenlijk is het vrij simpel, maar je moet er wel in thuis zijn. Een mobiele portaalkraan gebruik je om zeer zware dingen, spullen of producten te gaan verplaatsen. Dit geldt voor de lengte of de breedte van de locatie. Er bestaan tegenwoordig zelfs mobiele portaalkranen die elektrisch aangedreven zijn. Misschien vraag je je nu af hoe zo’n mobiele portaalkraan precies is opgebouwd en eruit ziet. de website waar je de mobiele portaalkraan kunt gaan huren, namelijk EKH, geeft je een goed beeld van deze kranen. Zo kun je eenvoudiger een keuze gaan maken en uiteindelijk de mobiele portaalkranen gaan gebruiken. De mobiele poortkraan bestaat uit drie gedeeltes. Er zijn twee zijkanten en er is één ligger. Daarnaast is er ruimte voor vaak een elektrische of een handverrijdbare loopkat. Hiermee kun je het takel mee ophangen.

Een erkend bedrijf om je mobiele portaalkraan jaarlijks te laten keuren

Het verhuurbedrijf EKH is een erkend keurbedrijf en is thuis in zowel hijs- en hefmiddelen. Wanneer je, bijvoorbeeld in je werkplaats, in het bezit bent van een mobiele portaalkraan, dan kan het verstandig en zinvol zijn om de kraan regelmatig te laten keuren door een erkend bedrijf. Wat dat betreft ben je bij EKH aan het juiste adres. De mobiele portaalkraan dient namelijk ieder jaar gekeurd te worden door professionals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *