bouwpakket trap

Redenen om te kiezen voor een bouwpakket trap

De bouwpakket trap is sterk in opkomst. Niet voor niets, want er zitten verschillende voordelen aan deze modellen trappen. Een van deze voordelen is het feit, dat de bouwpakket trap in diverse soorten wordt verkocht. Kies bijvoorbeeld tussen een steektrap als bouwpakket en een ruimtebesparende vlizotrap. Deze vlizotrap kan in het plafond verwerkt worden. Voordeel hiervan is dat de trap geen ruimte inneemt in de ruimte onder de zolder. Perfect, wanneer je nauwelijks op zolder komt! Een steektrap is steviger dan een vlizotrap en wordt onder meer gebruikt als opgang naar een hoogslaper.

#1: de bouwpakket trap is een goedkope oplossing

Een van de voornaamste redenen voor veel huishoudens om een bouwpakket trap te overwegen, is het voordeel dat dit een goedkope oplossing is. Je hoeft geen monteur in te schakelen voor de montage van de trap, waardoor je minder betaalt. De besparing kun je gebruiken om te investeren in de afwerking van de trap.

#2: een bouwpakket trap monteer je direct

Wanneer je een trap door een monteur laat plaatsen, ben je afhankelijk van diens agenda. Met een bouwpakket trap speelt dit probleem niet. Nadat deze bij je thuis is afgeleverd, kun je direct aan de slag gaan met de montage hiervan. Wel zo makkelijk! Vaak duurt het slechts enkele werkdagen voordat je de trap in huis hebt.

#3: een bouwpakket trap werk je zelf af

Bouwpakket trappen worden vrijwel altijd van hout gemaakt. Je kunt de trap dus naar eigen inzicht afwerken! Het is zelfs mogelijk om de trap op maat te maken, als blijkt dat deze bijvoorbeeld net te groot is. Monteer aan de zijkant van de houten trap een trapleuning, schuur de trap op en lak deze opnieuw, enzovoorts. Bijkomende voordeel hiervan is dat ook lichte beschadigingen aan de trap eenvoudig zijn weg te werken.

Van plan om een trap die geleverd wordt als bouwpakket te bestellen? Bij Houtcompleet heb je keuze uit verschillende soorten trappen. Zo is er voor elke ruimte in huis wel een passende trap te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *