Wat maakt beton cire vloeren zo’n interessante keuze?

Beton cire vloeren worden tegenwoordig door ontzettend veel mensen bestempeld als enkele van de meest interessante (naadloze) vloeren die er op de markt zijn terug te vinden. Helemaal hoeft dat natuurlijk niet te verbazen, integendeel. Er zijn aan het realiseren van een dergelijke vloer dan ook heel wat interessante voordelen verbonden. Wil jij ook graag kunnen genieten van deze voordelen en ben je bijgevolg ook van plan om een dergelijke vloer te laten realiseren? Dan is het zeker en vast een interessante keuze om je even grondig te gaan verdiepen in de informatie die je aantreft op deze pagina. Zo zie jij ongetwijfeld geen enkel voordeel van deze interessante vloer over het hoofd.

Beton cire vloeren zijn te combineren met vloerverwarming

Een eerste belangrijke vraag die veel mensen zich stellen heeft te maken met het feit of beton cire vloeren combineerbaar zijn met vloerverwarming of niet. Tegenwoordig kunnen we vaststellen dat er in menig aantal woningen nog gebruik wordt gemaakt van radiatoren. Voor deze verwarmingselementen geldt dat ze er niet alleen allesbehalve aantrekkelijke uitzien, daarnaast nemen ze in de praktijk ook nog eens ontzettend veel ruimte in beslag en zijn ze ook niet bepaald duurzaam te noemen. Door te kiezen voor een beton cire vloer kan je dus rekenen op een mooie, kwalitatieve, strakke vloer welke uitstekend kan worden gecombineerd met vloerverwarming.

Uit te voeren in ongelofelijk veel verschillende kleuren

Beton cire vloeren bestaan vandaag de dag in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Zo kan je onder meer vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit maar liefst 50 verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende structuren en zijn er zelfs zogenaamde glansranden te realiseren. Tot een bepaalde tijd geleden werd er vooral gedacht dat de realisatie van een beton cire vloer uitsluitend interessant was in een modern geïnspireerd interieur. Dat is tegenwoordig echter niet langer het geval, integendeel. Ook in bijvoorbeeld een klassiek interieur en zeker ook in industrieel getinte woningen komt een dergelijke vloer absoluut uitstekend tot haar recht. Zoveel mag alvast zeker zijn.

Zeer kwalitatief en onderhoudsvriendelijk

Beton cire vloeren zijn niet alleen water- en olie-, maar ook krasbestendig. De speciale coating waar een dergelijke vloer over beschikt zorgt ervoor dat ze uitstekend kan worden beschermd tegen niet alleen water en olie, maar ook tegen krassen die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld het verplaatsen van meubels. Dit zorgt ervoor dat je in de praktijk altijd bent verzekerd van een uitstekende en zeer mooi ogende vloer in jouw woning of bedrijfsomgeving.

Voor beton cire vloeren geldt dat ze er in de praktijk bekend om staan altijd over een naadloos karakter te beschikken. Dit betekent dat er geen sprake is van vervelende voegen of groeven die onder meer het onderhouden van de vloer aanzienlijk kunnen bemoeilijken. Wil jij dus met andere woorden in je huis ook graag kunnen genieten van een uitstekend te onderhouden vloer? Dan is dat zonder twijfel een extra reden om te kiezen voor een beton cire vloer. Hoe dan ook is deze vloer voor ontzettend veel mensen beslist een zeer interessante keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *