Felsplaten dakbedekking

Felsplaten – Dé dakbedekking trend van 2021

Een dakbedekking van felsplaten, de kans is groot dat je er nog niet eerder van hebt gehoord. Toch is deze vernieuwde vorm van dakbedekking aan een flinke opmars bezig en zal het ook in 2021 veel populairder worden.

Felsplaten zijn stalen platen afgewerkt met een speciale coating. Deze platen zijn een stuk groter dan traditionele dakpannen en het materiaal is vele malen duurzamer. Dat betekend dat een dak voorzien van felsplaten langer mee gaan. Daarnaast is de constructie van felsplaten stevig genoeg voor alle weersomstandigheden en kun je er moeiteloos zonnepanelen op monteren.

De voordelen van felsplaten

Eén van de grootste voordelen van felsplaten is dat het zeer eenvoudig te monteren is. De stalen platen zijn groter dan dakpannen, er kan op meerdere plekken tegelijk gewerkt worden aan het leggen van de platen en bevestiging van de felsplaten gaat via een eenvoudige schroefconstructie.

Bij bozetrade.eu verkopen ze felsplaten van het gerenommeerde merk Budmat.  Dit zijn zeer hoogwaardige stalen platen voorzien van de beste coating en afwerking. Bij het kiezen van de juiste dakpanplaten kun je kiezen uit verschillende structuren. Waaronder een kuiltjes – en microgolven structuur. Vervolgens kies je de juiste kleurafwerking, met glans of mat. Op deze manier stel je de dakbedekking helemaal naar wens samen en vormen woning en dak één geheel.

Het leggen en bevestigen van felsplaten is heel eenvoudig. Zo eenvoudig dat u dit zelf zou kunnen doen. Bij bozetrade.eu informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Bozetrade is specialist in het leveren dakpan elementen, trapeziumplaten, gevels, goten en profielen. Kortom, alles voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardige dakbedekking kun je vinden bij Bozetrade.eu. Alle producten kun je bekijken in de showroom. Tevens krijg je daar advies over materiaal, constructie en bevestiging.

Alle dakpan elementen en stalen platen zijn van het merk Budmat. Dé absolute specialist in hoogwaardige materialen voor dakbedekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *