Tips voor het afmaken van je huis na een verbouwing

Als je net verhuisd bent, of je hebt je huis net verbouwd, kan het zijn dat het huis nog niet helemaal eigen voelt. Om je daar mee te helpen, geven we je in dit artikel een aantal tips. Zo voel jij je binnen no time thuis in je nieuwe woning.

Schoonmaken

Dit klinkt misschien als een teleurstellende tip, maar het kan echt helpen. Zeker als je je huis net hebt laten verbouwen, of als je een aanbouw hebt laten zetten door De Aanbouw Expert. Je huis is dan waarschijnlijk behoorlijk vies en dan is het altijd een goede keuze om je woning eerst even een goede schoonmaakbeurt te geven. Zo is alles helemaal klaar voor gebruik en kun je echt beginnen met het eigen maken van je nieuwe woning.

Personaliseren

Het beste wat je kunt doen om je een woning eigen te maken, is door er persoonlijke dingen in te zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een paar mooie foto’s van jezelf en je huisgezin uit te laten printen en op de muur te hangen. Je kunt ook een paar kleine fotolijstjes op bijvoorbeeld de schouw zetten. Maak je zelf graag foto’s? Kijk dan eens of je een foto hebt waar je echt trots op bent en laat deze vergroot afdrukken. 

Bloemen en planten

Bloemen en planten zijn altijd een goede manier om een woning of een ruimte een beetje mee op te fleuren. Koop daarom eens een leuk bosje bloemen voor op tafel en ga eens naar het lokale tuincentrum om daar een gave kamerplant te kopen. Ga voor een lekkere grote plant, die vullen de ruimte een beetje op.

Kussens

Koop eens wat (nieuwe) kussens voor op je bank. Met kussens kun je een ruimte namelijk een totaal nieuwe sfeer geven, zonder dat je bakken met geld uit moet geven aan nieuw meubilair of dure accessoires. De kleur en textuur van je kussens zegt enorm veel over jou en je persoonlijke smaak, ga daarom voor kussens die je zelf écht mooi vind. 

Wees creatief

Probeer eens een beetje out of the box te denken en ga eens een beetje creatief om met het inrichten van je nieuwe woning. Zo kun je bijvoorbeeld, als je daar een beetje handig mee bent, je eigen schilderij maken om deze op te hangen aan de muur. Doe dit dan in de kleuren van je woning. Zo past alles mooi bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *