Waarom is het polijsten van je auto zo belangrijk? 

Als je een echte autoliefhebber bent dan weet je dat het polijsten van je auto een echte must is. Voor de meeste autobezitters wordt het polijsten van de auto vaak vergeten en overschaduwd door het alleen in de wax zetten, maar polijsten is veruit de voordeligste keuze voor het intact houden van de autolak. Zelfs als de auto een beschermende keramische coating heeft, is het nodig om de lak soms te polijsten. 

Blijf de lak onderhouden

Hoewel de lakafwerking een fabrieksgarantie heeft, is het toch van belang om deze in goede staat te houden door hem soms te polijsten. Het is natuurlijk zonde wanneer de lak wazig wordt of vol met kleine krasjes zit. Daarom is het voordeel van polijsten dat met een ultralicht poetsmiddel de geoxideerde verf, kleine krassen en gladde onvolkomenheden van de lak zullen verdwijnen. Als je de lak goed wilt onderhouden kun je jouw auto laten polijsten door Legal Shine Detailing.

Een glanzende auto

De lak van een auto is niet glad zoals veel mensen denken. De lak heeft een textuur en wanneer je deze lak met agressieve schoonmaakmiddelen wast en daarna niet goed droogt, kunnen er minuscule krassen op het oppervlak ontstaan. Waar wax de lak beschermt, verwijder je met het polijsten de oneffenheden van het oppervlak waardoor de lak weer mooi glad is en gaat glanzen

Eén van de belangrijkste punten voor het exterieur 

Het komt er dus op neer dat het doel van polijsten van je auto is om de oude wax, verfresten en oxidatie te verwijderen. Het helpt het oppervlak van de lak weer schoon en glad te maken. Bescherm de lak na het polijsten om de paar weken met een wax om vuilaanhechting te voorkomen. Legal Shine is gespecialiseerd in zowel, interieur als exterieur reiniging. Overweeg het en je zult genieten van de resultaten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *