Wat is een laser distance meter?

In de afstandmeters shop kun je een laser distance meter kopen. Dit wordt veel gebruikt voor het meten van afstanden. Je ziet ze het vast ook wel eens doen langs de weg. Maar je kunt het ook gebruiken voor de juiste positie te vinden voor je meubels. De afstandsmeter meet als het waren de afstand die tussen 2 punten zit. Dit gebeurd natuurlijk met uiterste preciezie. Sommige zijn zelfs voorzien van een oppervlakte functie. Met deze functie kun je precies berekend hoeveel vierkante meter vloer je hebt. En dit is weer handig als je de vloer gaat vervangen door bijvoorbeeld laminaat. Je kunt zelf kiezen of je er een neemt die batterijen werkt of een accu. Bedrijven kiezen vaak voor de accu omdat ze het apparaat ook veel gebruiken. Maar de consument kiest voor batterijen omdat dit in prijs het voordeligst is voor hun.

Waar koop je deze?

Op de afstandsmeter webshop vind je afstandsmeters van diverse merken. Ook bij astek kun je veel van deze meters vinden. Het assortiment is groot op de webshop en bestaat uit modellen die op accu of batterijen werken. Er zijn zelfs lasermeters die 40 – 300 m kunnen meten. Dit word veel gebruikt bij het klussen van een huis. Maar ook voor het meten van afstanden tot de weg. Ook kun je met een oppervlakte functie vaak de gehele oppervlakte van de tuin berekenen. Zo weet je precies wat voor meubels en planten je hierin kwijt kunt. Er zijn natuurlijk ook nog duurdere modellen die verder gaan als 300 m. Deze beschikken over een ingebouwde camera waarmee je dus ook verre afstanden kunt meten.

Voordelen van de afstandmeters shop

Het grootste voordeel van een afstandsmeter is dat je niet meer hoeft te klungelen met een meetlint. De afstandsmeter meet namelijk de afstand tussen punt A en punt B. Dit gaat je veel tijd besparen als je bijvoorbeeld de afmetingen van het hele huis wil weten. Maar ook het ritje naar de bouwmarkt is minder stressvol. Dit komt doordat je weet dat het goed gemeten is. Maar ook is het voor jezelf fijn om alles precies te weten. Je kunt hier namelijk dan ook je inrichting op inkopen. En zo weet je precies wat er wel of niet mooi gaat staan. En het mooiste van alles is nog dat de verzending gratis is.

Waarvoor gebruik je hem?

Een afstandsmeter gebruik je om de afstand tussen bepaalde posities te meten. Dit kan zijn bijvoorbeeld in de tuin voor de aanleg van een nieuw terras. Maar ook kan het zijn dat je dit gebruikt om de afstand te meten van de vloer tot het plafond. Zo weet je precies hoe hoog de kasten mogen zijn in je huis. Maar ook wordt hij gebruikt voor het plaatsen van een keuken. Dit is een nauwkeurig werk wat geen centimeter mag afwijken. Een menselijke fout met een meetlint is zo gemaakt. En dit voorkom je door een goede afstandsmeter te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *